Mote

Bik Bok

Bik Bok er en internasjonal motedestinasjon. Den typiske Bik Bok-jenta er trendbevisst, leken, og inspirerer med sin personlige sprudlende livsstil. Hun har ett øye rettet mot det nyeste fra catwalken, og det andre mot Skandinavisk street-style.

Bik Bok skaper sesongbaserte kolleksjoner du kan mikse, tolke og gjøre til ditt eget. Fra baseplaggene som bør bo i enhver garderobe, til statement-plagg og de beste must-have plaggene. Bik Bok er et dynamisk univers stappfullt av nyheter, inspirasjon og stiltips hver eneste uke.

 

Miljø og samfunnsansvar

FAIRTRADE produkter:  Bik Bok har åpenhet rundt produksjonen av klærne da vi mener det spiller en viktig rolle for arbeidet med å skape en bedre fremtid for mote. Bikbok har klær hvor blant annet bomullen er Fairtrade-sertifisert. Fra 2017 er all bomull som er brukt i Never Denim merket vårt, BCI (Better Cotton Initiative) sertifisert. Bik Bok vil fremover aktivt jobbe med å bruke økologisk bomull og resirkulert polyester i flere jeans.

The better bag initiative: Bik Bok jobber aktivt for å minske forbruket av plast. Som et alternativ til plastbæreposer tilbyr Bik Bok et mer bærekraftig handlenett til våre kunder. Bik Bok har også innført poseavgift, og tar 2kr per pose. I tillegg til dette er plastbæreposene våre produsert på en mer miljøvennlig måte. Overskuddet fra plastposene vi selger i butikk går til Handelens Miljøfond som vil støtte prosjekter som blant annet reduserer plastbæreposeforbruket.

Som en del av Varner kjeden, er Bik Bok medlem av Initiativ for Etisk Handel (IEH). I sammarbeid med IEH har kjeden utviklet retningslinjer som stiller krav til konsernet og til leverandørene ved å blant annet fokusere på respekt for lover og regler, ingen diskriminering, tvangs eller barnearbeid, samt rett til fagorganisering og kollektive forhandlinger.

bik-bok-391

Bik Bok

open iconÅpen
hours

MER? KANSKJE DU OGSÅ LIKER

H&M
Åpen
Eljest
Åpen
Din Sko
Åpen

Vi har flere butikker vi tror du vil like – ikke gå glipp av det!