Din Sko-1920x580
Mote

Din Sko

Hos DinSko finner du aktuelle sko for alle stiler som passer deg og den du er, akkurat her, akkurat nå. Her finnes alt for en trendy hverdag eller en glitrende festkveld. Vi er overbevist om at de rette skoene kan forandre og løfte en hel look. 

Vi i DinSko lar oss inspirere av dagens trender og tilbyr prisgunstige sko for et motebevisst publikum. I våre butikker finnes det alltid et bredt dame- og herresortiment for mange ulike behov. Dessuten har vi masser av fine og funksjonelle barnesko for både skole og fritid. Tilgjengelighet er noe som er viktig for oss og med stor geografisk spredning er det lett å finne butikkene våre. Vårt engasjerte og dyktige personale guider deg til rett kjøp som passer til din personlige stil. Den nyeste skomoten venter på deg hos DinSko! 
Update your Shoedrobe! 

Handle online på dinsko.com 

DinSko er en del av Skandinavias største skokonsern NilsonGroup. Sammen med butikkonseptene Nilson Shoes, Skopunkten, Jerns og franchisebaserte Ecco Stores tilbyr konsernet et uslåelig utvalg i kombinasjon med sterke varemerker.  

din-sko-55

Din Sko

open iconÅpen
hours

MER? KANSKJE DU OGSÅ LIKER

Lindex
Åpen

Vi har flere butikker vi tror du vil like – ikke gå glipp av det!