Mote

H&M

Mote og kvalitet til beste pris. H&M Hennes & Mauritz AB (H&M) ble grunnlagt i Sverige i 1947 og bedriftens forretningsidé er å tilby hele familien mote og kvalitet til beste pris. H&M har et bredt sortiment som er delt opp i et antall konsept for dame, herre, ungdom, barn og kosmetikk. Bedriftens kleskolleksjoner skapes av egne designere, mønstermakere og innkjøpere. Årlig er det også gjestekolleksjoner laget av kjente designere. Hos H&M skal kundene finne klær, sko og tilbehør til alle anledninger, som kan kombineres i en egen stil. Du vil alltid kunne finne nye og spennende varer – i butikk, i katalog eller på hm.com. Sortimentet oppdateres hele tiden med nye varer. Like viktig som å fornye sortimentet er å overraske kundene med nye spennende tilbud. H&M Arkaden tilbyr konseptene dame, herre, mamma, H&M+, barn, sport, undertøy og kosmetikk. Her kan du finne alt du trenger til sesongens stilige antrekk, fra topp til tå og innerst til ytterst med tilbehør som smykker, skjerf, vesker og sko. Velkommen til en god handleopplevelse hos H&M!

 

Miljø og samfunnsansvar

Produkter: økologisk bomull og tøyinnsamling

 

H&M tar alltid imot dine brukte tekstiler uansett merke, type og kvalitet, og ved å resirkulere hos dem får du en rabattkupong på 10% for hver gang. Spør etter innsamlingskassen og vis din pose. Tekstilene du tar med til H&M får nytt liv i form av resirkulering for en mer bærekraftig fremtid.

Tekstilene du leverer fra deg brukes blant annet til å lage materialer til Consious-kolleksjonen som du finner til dame, herre og barn på Arkaden Torgterrassen. 

h-m-955

H&M

open iconÅpen
hours

MER? KANSKJE DU OGSÅ LIKER

Bik Bok
Åpen

Vi har flere butikker vi tror du vil like – ikke gå glipp av det!