Helse & Skjønnhet

KICKS

KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikk er i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie. Hos KICKS finner du de største klassiske merkevarene som Dior, Chanel, Lancôme, Clarins, Clinique og Biotherm, for bare å nevne noen. Du finner også merker som bareMinerals, Michael Kors og Smashbox.

 

Visste du at vi også har KICKS beautyservices hvor du kan booke en skjønnhetstjeneste med veiledning innen sminke eller hudpleie?

Her kan du se alle våre tjenester: 

https://www.kicks.no/beauty-services/kicks-butikker

Her kan du se hvilke fordeler du får med å være med i vår kundeklubb:

https://www.kicks.no/club

 

Miljø og samfunnsansvar

Flere av oss ønsker å gjøre bevisste skjønnhetsvalg, og for dem i KICKS er det viktig å utvide tilbudet av produkter og varemerker. Derfor har de omsorgsfullt valgt ut et sortiment av sertifiserte produkter, men også varemerker som har valgt å ikke sertifisere produktene sine, men som jobber aktivt med ingredienser og bærekraft. Vi har delt merkingen inn i fem kategorier for å gjøre det lettere å finne frem: Naturlig, Økologisk, Fairtrade, Miljømerket og Vegansk.

Som et eksempel er KICKS sine egne merker SKIN TREAT og Budgies er produktserier som er er 100% veganske og laget med økologiske ingredienser.

Se alle miljøriktige produkter hos KICKS Arkaden her.

KICKS

open iconÅpen
hours

MER? KANSKJE DU OGSÅ LIKER