Tilbake
Farsdag webbanner 1920x580 194kb

De beste farsdagsgavene

Farsdag nærmer seg – en dag hvor vi hedrer alle fantastiske fedre. En dag hvor pappa får litt ekstra oppmerksomhet. Under har vi samlet noen gavetips pappa garantert setter pris på!

Tradisjon tro feires farsdag den andre søndagen i november. Hva er vel hyggeligere enn å gi ekstra oppmerksomhet til en farsfigur du er glad i da?

Husk at det er oppmerksomheten som teller. Du trenger ikke gi en stor gave, verken i størrelse eller pris. Server kaffe på sengen sammen med noen gode ord, en god frokost på senga, bak en kake sammen med barna eller bare lag et hyggelig kort. Dette vil garantert bli satt pris på!

Her er noen av våre gavetips:

1. GAVEKORT FRA ARKADEN TORGTERRASSEN
Et gavekort er en perfekt gave til den som har alt eller den som ønsker seg alt. Valgene og mulighetene er uendelige! Kortet kan brukes i alle våre utenom Bolia og GRANIT og kjøpes i gavekortautomaten utenfor i 1.etg på Arkaden eller på nettet. Visste du at du kan bestille er kort til pappa selv om han kanskje bor i en annen by? Med hentekode på maskinen kan han hente gavekortet på sitt nærmeste Steen & Strøm senter, se oversikten her:

 Kortet kan lades med valgfritt beløp fra kr. 100,- til kr. 5 000.2. VARMT TILBEHØR

Hva er vel bedre å gi enn gaver som passer perfekt for sesongen? Lune ullskjerf og hansker i skinn passer perfekt for å holde varmen og tar seg i tillegg godt ut på far.

 

3. HUDPLEIE
Det er slettes ikke alle menn som er like gode til å ta vare på huden sin. Hva med å gi en spennende liten velværepakke til far?


Toalettmappe med fuktighetskrem, ansiktsvask og dusjsåpe. Fås hos VITA, kr 279,-

 

4. PAPPAS KOPP
Pappas kopp! Fortjener pappa litt oppmerksomhet? Gi en fin kopp han setter pris på. Gi den også med en pose herlig kaffe eller te fra Starbucks så er gaven komplett.


Mummipappa krus fra Kitch'n og Illums Bolighus

5. EN KUL OVERSHIRT

Gjør faren din trendy med den kule skjortejakken.


Overshirt til herre fra Cubus, kr 699,-.

 6. KNIVSETT TIL HOBBYKOKKEN

Er far en ivrig hobbykokk? Hva med et knivsett bestående av trancherkniv (bladlengde 22cm) og kokkekniv (bladlengde 15cm)? 

Victorinox Wood er en serie kniver og tilbehør med tidløst design og håndtak i polert rosentre. Håndtakene FSC-sertifisert. Rosentre er et hardt treslag med høyt oljeinnehold og krymper derfor lite.


Viktorinox knivsett fra Kitch’n Torgterrassen, kr 899,- (ord.pris 1 469,-)