Slik kler vi oss denne høsten – 5 motetrender og stylingtips

Mange av sommerens motetrender, som cut-outs, fargeglade skinnplagg og vester i ulikt design blir med oss også inn i høsten. Men vi legger også til litt afterski, en hel del denim og selvfølgelig strikkede plagg. Vi har listet opp noen av høstens nøkkeltrender og gir deg tips på hvordan du best styler de.

Stort og strikket

Endelig høst! Endelig sweater weather! I år er strikkede plagg gjerne litt, eller faktisk veldig, oversized. Vi vil ha grove, tykke og store gensere som vi nesten drukner i! Skap en fin kontrast ved å matche med et par skinnbukser. Kabelstrikket er ekstra fint i år, på både gensere, kjoler og vester.

Denim, denim, denim!

Gratulerer alle denim-elskere! Nå er denim riktig på det meste – bukser, kjoler, skjorter, jakker og skjørt. Fremfor alt har jeanskjolen gjort comeback, og den får gjerne være i rå eller steinvasket denim. Og ikke vær redd for å prøve en ”Canadian tuxedo”, som betyr å matche denim med denim.

Vidde og volum i ermene

Sommerens voluminøse kjoler blir til puffete bluser i høst. Ballongsilhuetten gjelder altså fortsatt, men den stanser ved ermene. Tenk deg en romantisk voluminøs bluse til et par dressbukser for kontoret, eller til jeans for en mer avslappet look.

Afterski

Yes, nå lar vi afterski-moten ta plass på catwalken! Men glem brune puber og jägermeister – skichic er nøkkelordet for stilen som fanger opp alt fra store fuskepelser og mønstrede gensere til moonboots og fargeglade luer. Og her kan du virkelig gå all in – jo mer, jo bedre! Gå for store støvler med leggings, en oversized strikket genser og en gigantisk fuskepels - og du har den komplette afterski-stilen! Match gjerne med kule solbriller og smykker.

Dunjakken som skiller seg ut

Føler du at afterski-looken blir litt for mye? Da kan du satse på en statement-dunjakke i stedet. Dunjakken fortsetter å være ytterplagget som setter stilen og i år skal du ikke være for feig... I vintermørket trenger du noe som pigger opp, så våg å gå all in med en oversized, fargesterk og mønstret jakke.