vis hensyn uten tekst 1920x580px

Info fra Arkaden Torgterrassen

Kjære kunder,

Tiden vi nå går igjennom er svært tøff for mange. Helsen og sikkerheten til våre kunder og ansatte er viktig for oss på Arkaden Torgterrassen, og vi er opptatt av å ta best mulig vare på alle som handler og jobber på vårt kjøpesenter.

Våre åpningstider er:

  10-20 (18)

Denne nettsiden vil bli oppdatert kontinuerlig for å gi deg informasjon om åpningstider og annen nyttig informasjon. I tillegg vil vi også dele informasjon via vår Facebook- og Instagramside, så vi holder kontakten digitalt.

I denne utfordrende tiden oppfordrer vi deg til å gjøre det som er nødvendig for å ta vare på helsen til deg og dine kjære, ved å følge rådene fra lokale helsemyndigheter. Vi ønsker å minne alle om å holde minst én meters avstand til hverandre. Unngå håndhilsning og hold ellers god hygiene.

Dersom du er i karantene, har symptomer eller tror du kan være smittet skal du ikke oppsøke senteret vårt. Er du i tvil, se www.helsenorge.no for mer informasjon.

På kjøpesenteret har følgende tiltak allerede blitt iverksatt:

  • Informasjonsplakater på hele senteret (om riktig håndvask, hvordan man kan bidra til å forebygge smitte, hva man burde gjøre dersom man opplever symptomer osv.)
  • Hyppigere rengjøring med desinfiseringsmiddel av det vi betegner som ‘risikoområder’ (f.eks. dørhåndtak, rekkverk, bord, toaletter, kraner, vasker osv.)
  • Økt ventilasjonen i kjøpesenteret for å sørge for god tilførsel av frisk luft
  • Sørget for å ha et tilstrekkelig lager med smittevernutstyr, i tilfelle smitte (briller, antibac osv.)
  • Sikkerhetsvaktene våre har med seg smittevernutstyr, slik at de raskt kan bistå dersom det er en person med virussymptomer som etterspør hjelp
  • Vi har også etablert beredskapsrom, som står klart om nødvendig
  • Digitale kundetellere på inngangen som kan hjelpe oss å overholde antallbegrensningen vi er pålagt av regjeringen. Dersom det er for mange i senteret på en gang, kan det bli nødvendig å stenge innganger for kortere perioder for å kunne overholde dette

Vi vil berømme både kunder og ansatte for å ta godt vare på hverandre i denne utfordrende tiden, og takker dere for omtanken og hensynet som dere viser.

 

Når du som kunde besøker senteret oppfordrer vi til å følge følgende: 

- Bruk av munnbind er PÅBUDT alle steder det ikke er mulig å holde minst 1 meters avstand