Tilbake
Riktig hudpleie for din alder

Riktig hudpleie for din alder

20+

I løpet av 20-årene pleier de fleste å merke at huden får sine første, tidlige alderstegn. Det kommer av at huden blir tynnere og at kollagenmengden sakte med sikkert minsker. Når huden bir tynnere blir den også ekstra følsom for UV-stråler. For å motvirke tidlige alderstegn og holde huden spenstig kan du bruke en dagkrem med SPF (hele året!), og hudpleieprodukter som er fulle av antioksidanter. I tillegg kan du bruke en fuktighetsgivende ansiktsmaske for å gi huden en ekstra fuktighetsboost.

Hudpleie fra Clinique for 20+ år
Clinique Superdefense SPF 40 fås kjøpt hos KICKS Arkaden og KICKS Torgterrassen, KR 475*
 

30+

I denne alderen får mange sine første rynker og linjer. Dette er fordi huden produserer mindre hyaluronsyre og hudens barrierefunksjon blir svakere. En vanlig anbefaling er å begynne å bruke anti-age produkter i denne alderen. Boost huden ytterligere ved å bruke serum med c-vitamin og en fuktighetsgivende nattmaske.


Ole Henriksen Banana Bright Vitamin C Serum fås kjøpt hos KICKS Arkaden, KICKS Torgterrassen og VITA Arkaden, KR 845*
  

40+

Hudens struktur forandres gradvis og du kan oppleve at huden blir mer følsom. For eksempel er det vanlig å få pigmentflekker, rynker og mer tørr hud i denne alderen. Ettersom huden rundt øynene etterhvert tynnes ut kan det være lurt å investere i en god øyekrem nå. Fortsett å være nøye med bruk av solkrem dersom du ønsker å bremse ned hudens aldringsprosess. Andre gode råd er å eksfoliere huden hver uke for å bli kvitt døde hudceller, og bruke en ansiktskrem som er fuktighetsgivende og full av vitaminer.

Clarins Extra-Firming Yeux Eye Cream fås kjøpt hos KICKS Arkaden og KICKS Torgterrassen, KR  450*

50+ og eldre

Mer fett, mer fukt og mer kollagen! Det er tipset til deg som er i 50-års alderen og vil fortsette å holde huden din ung. Hvis huden din kjennes tørr og kjedelig, kan en ansiktsolje være effektiv for å tilføre fuktighet og gi mer spenst. Du bør også bruke et dyptvirkende serum og eventuelt en krem eller et serum som lysner opp mørke pigmentflekker.


Dior Capture Totale Cell Energy fås kjøpt hos KICKS Arkaden og KICKS Torgterrassen, KR 670*

 

Fra 2.-29. september er det -20% på hudpleie kos KICKS Arkaden og KICKS Torgterrassen. Gjelder ikke merkene Sensai, La mer, La Prairie og CHANEL.