Velkommen til Volonté

Torsdag 25. februar inntar et nytt butikkonsept Arkaden i 2. etg, vi ønsker Volonté hjertelig velkommen til oss!

Volonté er en butikk som satser på stilrene plagg til kvinner. Den første butikken i kjeden ble etablert i 2019, hvor Arkaden-butikken er den 3. i rekken.

Volonté er fransk og står for viljestyrke som gjenspeiles i butikkens utvalg og personale.

De ansatte er noen er driftige damer med masse pågangsmot og som virkelig tørr å tenke ut av boksen og satse! I tillegg har de mer enn 25 års erfaring med å drive butikk.

For Volonté-damene er det viktig at du som kunde alltid får en unik og enestående opplevelse i form av vareutvalg, design og kundeservice etter å ha handlet i våre butikker. Hos dem er personlig service og veiledning alltid en selvfølge!

Deres store pasjon er butikk og det å være der for deres kunder. Vi elsker å hjelpe med og bygge garderober og finne plagg som passer til hver enkelt.

I butikken på Arkaden i 2. etg finner du stilrene og spennende merker som mbyM, Vila, Moss Copenhagen, Moves og Soaked in Luxury for å nevne noen. Merkevarene vi har reflekterer samtiden og hvert enkelt merke bærer sin egen historie. 

PROGRAM FOR ÅPNINGSHELGEN: 

25. februar blir det 25% på alle ordinære varer i butikken, samt andre crazy tilbud

26.-27. februar finner du en kupong i AT Club hvor du kan få -25% på en valgfri vare ved fremvisning av kupong i appen. 

Er du ikke medlem i AT Club, kan du enkelt bli det ved å laste ned "AT Club" i App Store eller Google Play og følge innmeldingsskjemaet. 

BLI NY DAG!: Sammen Modern Design har Volonté laget en pakke verdt 10.000 kr for en Bli Ny Dag til en heldig kunde. 
For å delta må du handle på Volonté Arkaden mellom 25.-27. februar og legge igjen en kvitteringskopi med navn og telefonnr.